Fotografie

Projectfotografie – reclame, efficiency én verzekering tegelijk.

Sinds 2016 houd ik me als fotograaf en videograaf voor verschillende opdrachtgevers bezig met het vastleggen van aanpassingen aan golfbanen en grotere bouw- en infraprojecten. Luchtfotografie afgewisseld met gedegen composities op grondniveau geven een goed beeld van de voortgang, veranderingen en aandachtspunten in dit soort projecten.

Voor een aantal opdrachtgevers verzorg ik opnames die de volledige tijdlijn van het project overspannen, waarbij niet enkel vooropname en oplevering in beeld wordt gebracht, maar juist ook tussentijdse voortgang wordt vastgelegd en op oproepbasis referentiefoto’s gemaakt worden.
De tussentijdse opnamen maken efficiënter werken en plannen mogelijk doordat projectleiders en binnendienst niet langer fysiek op locatie een situatie hoeven in te schatten.
Het beeldmateriaal van de situatie wordt hen digitaal en op afroep aangeleverd zodat op afstand de juiste keuzes kunnen worden gemaakt.
Sneller, goedkoper, duurzamer en betrouwbaarder.

Bijkomend voordeel in de uitvoering is dat bijvoorbeeld leiding- of rioleringswerk direct na aanbrengen maar voorafgaand aan bestratingswerkzaamheden duidelijk en in plattegrondsvorm in beeld kan worden gebracht.
Zo is later op elk moment en vanaf elke plek direct inzichtelijk welke oplossingen er zijn toegepast en waar de leidingen liggen – handig wanneer 2 jaar na aanleg een reparatie of aanpassing moet worden uitgevoerd. Ook, of eerlijk gezegd juist in conflictsituaties kent project(lucht)fotografie een absolute meerwaarde; het is bij uitstek geschikt om duidelijk aan te kunnen geven hoe de situatie ter plaatse was en nu is, hoe werkzaamheden zijn uitgevoerd of opgeleverd en wat er sindsdien veranderd is.

In meest elementaire vorm is gedegen fotografie een uitstekend middel om uw werkzaamheden naar potentiële opdrachtgevers te presenteren, waarbij de kijker een duidelijk beeld krijgt van uw capaciteiten en werkethiek. Een aanbestedingspresentatie hoeft niet meer enkel op papier en met verbale toelichting; reeds gemaakte vergelijkbare werken kunnen middels videopresentatie worden aangeboden.

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden voor incidentele of structurele opdrachten.
Wanneer u onderstaande contactformulier invult neem ik z.s.m. contact met u op.