Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina  
 
Terug van weggeweest: Vector Pro 2.1! Afdrukken E-mail
Saturday 08 March 2008

Image 

 Zojuist terug uit de VS met de nieuwe hardware-update: de Vector Pro Launch Monitor!


Image

Om onze klanten op het gebied van drivers en shafts optimaal te adviseren, verrichte ClubworX sinds Maart 2007 haar fittingwerkzaamheden met behulp van de Vector Pro Launch Monitor (version 2.0).

Inmiddels heeft de software een update doorgemaakt en werken we met versie 2.1, maar belangrijker nog: Door een hardwarematige aanpassing aan de Vector Pro is de sensor in het systeem wederom nauwkeuriger geworden en zijn de meetresultaten nóg betrouwbaarder dan voorheen. Om deze aanpassing te laten verrichten moesten we onze Vector Pro wel even op vakantie sturen naar North Carolina, maar inmiddels is ze terug en weer volop aan het werk, scherper dan ooit tevoren!

Door het gebruik van onze geavanceerde, draagbare Launch Monitor, kunnen wij u exact vertellen welke aanpassingen in uw materiaal voor u ook daadwerkelijk zin hebben. Daarnaast geeft deze Monitor ons bijzonder nuttige informatie die we met het blote oog niet kunnen waarnemen. Niet voor niets is de Vector Pro 2.1 dé Launch Monitor van keuze voor de tourspelers van o.a. Mizuno, Cleveland, Yonex, Callaway en Ping.

Denk aan dynamische loft en launchangle bij impact, de hoeveelheid sidespin en backspin op de bal, hoeveel graden uw clubblad open of dichtstaat bij impact en meer van dat soort gegevens die voor uw clubfitter van onschatbare waarde zijn bij de bepaling van de benodigde aanpassingen aan uw materiaal.  Maak snel een afspraak voor een materiaalanalyse (45-60 minuten) op onze Vector Pro 2.1 Launch Monitor, het zou voor uw golfspel wel eens het best bestede uurtje van de afgelopen jaren kunnen zijn.

 

Image 

 
Volgende >
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions