Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina arrow Ervaringen van klanten arrow P. Brand, hcp 26,1  
 
P. Brand, hcp 26,1 Afdrukken E-mail
Wednesday 14 September 2011

Clubfitting, is dat ook iets voor minder ervaren spelers? Dat is wat ik me afvroeg nadat ik heel wat positieve verhalen had gehoord over de resultaten die met clubfitting te behalen zijn. Die verhalen waren voor mij reden genoeg om dat eens te onderzoeken. Via, via kwam ik in contact met Roderick van Clubworx en daar heb ik letterlijk mijn overwegingen neergelegd. Ik ben een speler die bijna een jaar speelt, de ballen wel redelijk goed raakt maar waarschijnlijk nog niet heel erg constant is. Via mailcontact en telefoon werd ik overtuigd dat het toch minimaal een goed idee zou zijn om een fittingsessie te doen. 

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben voor een fittingsessie op de drivingrange naar St. Michielsgestel gegaan. Dat alleen al was een geweldige ervaring. Stap voor stap werd mijn huidige set doorgenomen en geanalyseerd. Op basis van de resultaten en mijn gevoel begonnen we langzaam andere shafts en heads te proberen op zoek naar de combinatie die voor mij het beste werkte. Ook werd gekeken naar de gaten in mijn set. Al met al was het een erg leuke maar vooral ook nuttige ervaring. Ik kwam erachter dat ik met shafts speelde die volkomen ongeschikt waren voor mijn spel. Roderick en zijn vader hebben mijn swing van alle kanten bekeken en geanalyseerd. Roderick wist exact de juiste mix aan te brengen tussen interessante informatie en actie. Ik heb die dag erg veel geleerd en plezier gehad. 

Uiteindelijk heeft Roderick me een voorstel gedaan voor een nieuwe set. Wat een keurig voorstel was en goed afgestemd op wat ik nodig head. Nu, een paar weken verder en wat gewenning aan de nieuwe set (die flink anders is als waar ik hiervoor mee speelde) ben ik erg enthousiast over mijn nieuwe set. In het begin had ik wat lengte verloren maar die heb ik teruggewonnen maar van de start af aan heb ik al veel meer controle. Ik voel m'n ballen veel beter en krijg meer feedback over wat ik verkeerd doe. Beste van alles, de stokken geven me vertrouwen en ik pak ze met plezier uit de tas. 

 
< Vorige   Volgende >
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions