Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina arrow Ervaringen van klanten arrow D.A. Remmers, GC De Dommel, hcp 5  
 
D.A. Remmers, GC De Dommel, hcp 5 Afdrukken E-mail
Thursday 16 June 2011

Vanwege diverse redenen was ik geruime tijd op zoek naar iemand die verstand had van clubs. Ik ben 43 jaar, speel al vele jaren golf en heb handicap 5.

Al een aantal jaren ben ik op zoek naar een driver die goed bij mij past. Op Marktplaats heb ik mijn huidige Titleist 983 K driver gekocht, maar omdat ik regelmatig zag dat een matige drive van een speler met een “grote en moderne” driver toch redelijk ver kwam, keek ik rond naar zo’n moderne en grote driver.

Ik ben in diverse goed bekende golfwinkels geweest, maar nergens kreeg ik echt goede informatie over merk, type, shaft en loft. Veelal kreeg ik te horen: “dit is er, kijk maar wat je wilt”. Toen ik probeerde een demodag van een merk van “drivers voor de betere speler” bij te wonen, kreeg ik gewoon geen antwoord op mijn verzoek. Men was niet geïnteresseerd. Telefonische navraag bevestigde dat. Men wil grote aantallen verkopen. De individuele speler is niet interessant.

Zelfs een afspraak in een Optifit Centre van een zeer bekend merk was teleurstellend. De golfprofessional die mij zou gaan beoordelen en adviseren was niet goed geïnformeerd; sterker nog, hij was totaal niet deskundig en vertelde mij gewoon onzin.

Via Internet kwam ik uiteindelijk bij Roderick Spierings terecht. Het eerste telefonische contact was zeer plezierig en ik kreeg gelijk de indruk dat hij een juist beeld over mij en mijn swing had gekregen. Hij maakte daar ook direct goede en constructieve opmerkingen over. Zonder mij gezien te hebben kon Roderick mij vertellen dat ik een afstandsprobleem had met mijn hybride club dat te wijten was aan een verkeerde shaftkeuze. Dat was een schot in de roos.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en we hebben een launch monitor sessie afgesproken. Via e-mail kreeg ik de analyse van mijn golfset toegezonden samen met een advies hoe ik mijn set met behulp van kleine aanpassingen kon optimaliseren.  

Vervolgens heb ik mijn ijzers, hybride en houten 3 naar Roderick Spierings gebracht. Wie schetste mijn verbazing toen Roderick mij de volgende dag opbelde met de vraag of ik wel de juiste specificaties van mijn ijzers (het merk voor de goede golfer) aan hem had doorgegeven. Daar klopte namelijk niets van. Dus zelfs een topmerk heeft moeilijkheden de producten zo af te leveren zoals deze besteld zijn. Roderick heeft mijn ijzers aangepast en ik merkte dat onmiddellijk bij het slaan. De nieuwe shafts in mijn houten 3 en hybride waren ook een openbaring. Ik moest met mijn houten 3 altijd enorm oppassen om geen draw tot hook te slaan. Met mijn hybride had ik een afstandsprobleem waardoor ik een groot gat had tussen mijn hybride en mijn houten 3.

Nu kan ik mijn houten 3, dankzij een andere shaft gewoon slaan zonder bang te zijn voor de hook en heb ik met mijn hybride zoveel afstandvoordeel dat het gat tussen mijn ijzers en houten 3 is gedicht.

Het dilemma welke driver met welke loft en welke shaft is inmiddels ook opgelost. Roderick heeft twee drivers voor mij gemaakt. Ik heb deze uitgebreid getest en heb, nadat ik door Roderick vakkundig ben in- en voorgelicht over de diverse mogelijkheden, de keuze kunnen maken. In het begin was ik zeer sceptisch, maar Roderick heeft mij met zijn kennis en vakmanschap kunnen overtuigen. Wat het geheel alleen maar prettiger maakt is dat je nooit het gevoel opgedrongen krijgt iets te moeten kopen of afnemen.

Mijn set is weer helemaal top!
 

 
< Vorige   Volgende >
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions