Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina arrow Ervaringen van klanten arrow M. De Visser, Domburgsche GC, hcp 9.1  
 
M. De Visser, Domburgsche GC, hcp 9.1 Afdrukken E-mail
Friday 25 November 2011

Mijn sets heb ik eigenlijk altijd gekregen via 2e handsjes en een aantal heb ik gekocht via e-bay.

Nadat het golfen serieuzer wordt en je er meer vanaf weet besef je dat je voor optimaal spelplezier gefitte zaken nodig hebt. Voor de aanschaf van Drivers, wedges en aanpassing van materiaal heb ik sindsdien meerdere malen zogenaamde clubfitzaken bezocht.
Vaak overheerste een naar en bedrogen gevoel na afloop van deze sessies. Het beloofde deskundige advies is over het algemeen toch wel zeer dunnetjes en de resultaten uit de gebruikte apparatuur levert geen concreet voordeel op.

Na wat contact via Golfchat.nl met Roderick kreeg ik de indruk dat ik hier misschien te maken had met iemand die wel de tijd neemt voor het aanpassen van het juiste materiaal. Graag wou ik het daarom nog een keer proberen om geschikt materiaal aan te schaffen.

Voordien al wat zaken doorgesproken over de verschillende sets. De sessie zelf begon met het doorlichten van mijn "spelersprofiel". Hierdoor kreeg Roderick een goed beeld van mijn ambities als golfer. Tijdens de sessie heb ik verscheidene shafts uitgeprobeerd en hebben we een beslissing gemaakt over mijn setopmaak en de uit te voeren aanpassingen.

Nu 1 maand later kan ik zeggen dat het wanneer het nu nog niet zo gaat als ik wil, het sowieso aan mijn techniek/instelling ligt. De shafts in mijn ijzers zijn een wereld van verschil (van normaal naar Superlites), de juiste gripdikte in mijn wedges+dezelfde shafts als mijn gewone ijzers zorgen voor een stuk meer gevoel in mijn korte spel.
Als laatste zorgt de nieuwe shaft in mijn driver ervoor dat ik minder afwijking zie in mijn balvluchten en daadwerkelijk door de bal kan versnellen.

Deze resultaten moeten mij toch zeer zeker in staat stellen de lagere handicapzones op te zoeken!

Roderick is wat mij betreft een gepassioneerd vakman die advies op JOUW maat kan geven. Persoonlijk contact, interesse en de bijbehorende kennis zorgen voor een prettige samenwerking.

Mark de Visser

 
< Vorige
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions