Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina arrow Reparaties arrow Reparaties  
 
Reparaties Afdrukken E-mail
Thursday 24 May 2007

Uiteraard kunt u naast nieuw materiaal bij ClubworX ook terecht voor reparaties aan uw materiaal. In onze volledig toegeruste werkplaats kunnen we alle gangbare, maar ook one-of-a-kind reparaties voor u uitvoeren. Wij streven naar perfectie, vandaar dat wij alleen de beste onderdelen en gereedschappen gebruiken.

Wanneer u op 'lees meer' klikt ziet u een beknopt overzicht van de meest voorkomende reparaties en de daarbij behorende richtprijzen. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die niet op deze lijst te vinden is, neemt u dan alstublieft contact met ons op voor een offerte.

Sinds oktober 2008 in ons aanbod is de zogenaamde 'APG Keuring'. Geen APK dus, maar een Algemene Periodieke Golfclub Keuring. Binnen deze keuring inspecteren we uw golfclubs op loft/lie, gripkwaliteit, eventuele shaftschade of losse clubheads en ferrules. Losse ferrules worden kosteloos voor u vastgezet, tevens zit bij deze APG een herstel van loft/lie van uw ijzers (3-PW) naar de oorspronkelijke waarden inbegrepen. Eventuele extra clubs (wedges, 2-ijzer etc.) kunnen bij deze APG voor een meerprijs van slechts € 5,- per club worden aangepast. Tevens nemen wij contact met u op omtrent mogelijke aandachtspunten in de set om deze in overleg met u te verhelpen.

U kunt een 'APG Keuring' bij ons boeken voor € 75,- inclusief BTW.

 

Image
 
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions