Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina  
 
Welkom bij ClubworX Afdrukken E-mail
Saturday 14 April 2007

Wij heten u van harte welkom op de website van ClubworX. Via deze website zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze diensten en activiteiten. Tevens vindt u onder het kopje 'Materiaaltips' elke week een must-know item van onze clubmaker, waarin hij u zoveel mogelijk uitlegt waarom golfclubs werken zoals ze werken, en belangrijker, welke kleine aanpassingen u aan uw materiaal kunt doen om onmiddelijk uw score te verbeteren.

Uiteraard kunnen wij de meest voorkomende reparaties en aanpassingen aan uw materiaal verrichten. Onze GCA-geaccrediteerde Master Craftsman kan daarnaast talrijke specialistische aanpassingen aan uw materiaal doen, om er zeker van te zijn dat uw golfspel niet meer gehinderd wordt door een mismatch in materiaalkeuze. Van het vervangen van uw grips tot het custom-grinden van wedges, spine-alignen van shafts en frequency matchen van uw clubs, u kunt met alles bij hem terecht. Lees verder en ontdek met wat voor materialen wij werken en waarom.

Om er zeker van te zijn dat we u het allerbeste maatwerk kunnen afleveren, maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit losse componenten. Dit geldt natuurlijk voor de losse clubheads, shafts en grips, maar uiteraard ook voor onze tools. De laatste nieuwe Vector Pro Launch Monitor is daar een uitstekend voorbeeld van.

Bij het uitvoeren van reparaties streven wij naar perfectie. Uw clubs worden volledig doorgemeten alvorens wij er werk aan gaan verrichten. Met deze gegevens kunnen wij u de best passende shaft en grip voor uw reparatie bieden en voorkomen dat uw gerepareerde clubs anders aanvoelen dan de rest van uw set.  Wij werken voornamelijk (doch niet uitsluitend) met onderstaande merken en modellen wanneer het gaat om reparaties en maatwerk golfclubs:

  • Harrison (Graphite shafts zoals de Striper, Pro 2.5, Pro LD)
  • Grafalloy (Graphite shafts waaronder Blue, Prolaunch Red/Blue, ProLite)
  • True Temper (Stalen shafts bijvoorbeeld Dynamic Gold, TX-90, GS-75)
  • Snake Eyes (losse clubheads)
  • Tom Wishon Golf Technology (losse clubheads)
  • Bang Golf (losse clubheads)
  • Golf Pride (grips, single-, dual- of multi-compound)
  • Lamkin (grips, single-, dual- of multi-compound)
  • Chamois (arthritis verzachtende grips)

Mocht u vragen hebben over uw huidige materiaal of reparaties, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt onze contactgegevens raadplegen via de knop 'Contactgegevens' aan de linkerkant van het scherm.

 
< Vorige
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions