Hoofdmenu
Startpagina
Materiaaltips
Reparaties
Over ClubworX
Waarom ClubworX?
Ervaringen van klanten
Contactgegevens
  Startpagina arrow Over ClubworX  
 
Over ClubworX Afdrukken E-mail
Saturday 10 February 2007

Het bedrijf ClubworX is in eerste instantie ontstaan uit een persoonlijke behoefte naar maatwerk golfclubs. Hieronder kunt u lezen hoe ClubworX evolueerde van ideologisch hersenspinsel tot volwaardig custom clubmaking bedrijf. 

ClubworX is gevestigd onder de rook van Tilburg en Breda. Hier heeft Roderick Spierings, 28 jaar en opgegroeid in de door golfbanen omringde regio West-Brabant, de afgelopen jaren zijn fascinatie voor golfclubtechniek uitgebouwd tot een volwaardige onderneming.

 

Roderick begon rond zijn vijfde levensjaar met het volgen van golflessen op een lokale golfbaan. Al snel was hij volledig in de ban van het golfspel en stond hij dagelijks vele uren op de baan. Na een aantal jaar maakte hij de overstap naar een volwaardige golfbaan, alwaar hij door een van Nederlands' beste golfprofessionals verder werd begeleid in het ontwikkelen van zijn spel.

 

Tot zijn grote verbazing bleek het na verloop van tijd zo goed als onmogelijk om, althans via de reguliere kanalen, materiaal te vinden dat hem daadwerkelijk paste. Er ontstond zogezegd een maatwerk behoefte. Wat in eerste instantie slechts een persoonlijke aangelegenheid leek, betrof en betrok zich in de praktijk uiteindelijk op een aanzienlijk deel van de golfers. Deze persoonlijke situatie en zijn fascinatie voor de prestaties van topspelers in relatie tot de ras voortschrijdende techniek en toegepaste materiaalkeuze, heeft bij Roderick de ambitie doen ontstaan om golfers te helpen bij het vinden van passend materiaal. Een leerweg vinden om zich het ambacht van golfclubfitter eigen te maken, was vanaf dat moment nog zijn enige insteek.

 

Een gedurende langere tijd ingevulde leerstoel bij een ervaren clubfitter bleek de opstap naar meer; al snel werden cursussen in het buitenland gevolgd om de benodigde certificeringen te behalen. Inmiddels is Roderick volwaardig GCA geaccrediteerd Master Craftsman. Of het nu gaat om regrippen of spine-alignen, frequency matchen of custom grinden van golfclubs, Roderick heeft zich in praktisch alle voorkomende werkzaamheden bekwaamd.

Zijn uiteindelijke streven is om, op termijn, een gerenommeerd en hopelijk toonaangevend specialist op het vlak van maatwerk golfclubs te worden.

Het is zijn Mission Statement om aperte onwaarheden en vooronderstellingen over clubfitting in de breedste zin van het woord, door het expliciet leveren van kwaliteit, vakkennis en service, maximaal weg te nemen. Het toegenomen speelplezier van door Roderick geadviseerde golfers zal daarvan getuigen.

 

 

 

 
<< Begin < Vorige 1 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 1 van 1
 
  Top of page  
 
© 2022 ClubworX - Fitting Solutions